SPA masaža

Obuka obuhvata:

 1. Masaža čokoladom
 2. Masaža medom
 3. Masaža vulkanskim kamenjem
 4. Lomi lomi masaža ( Hvajska masaža ili ruke koje vole )

Masaža čokoladom i medom

Dermatolozi su otkrili da čokolada i med imaju sjajna svojstva kada je masaža tela u pitanju, zato što sadrže antioksidanse, minerale i vitamine koji su dobri za kožu. Istraživanja su pokazala da supstance pronađene u čokoladi deluju opuštajuće na naš organizam i zbog nje se osećamo sjajno.

Prednosti čokolade i meda na koži su:

 • Pomažu u sagorevanju masnih naslaga i eliminiše celulit.
 • Sadrže antioksidanse i sjajno deluju u borbi protiv starenja kože.
 • Sadržw lipide i masnoće koje vlaže i zatežu kožu.
 • Sadrže kalcijum, potazijum i magnezijum neophodne za regeneraciju i rast ćelija.
 • Imaju umirujuće dejstvo i smanjuju stres, čineći mišiće opuštenim.
 • Smanjuju pojavu bora i strija.
 • Poboljšavaju teksturu kože.
 • UUklanjaju štetne radikale uzrokovane izlaganjem sunčevim zracima, prašinom, vetrom i ostalim materijama u vazduhu.
 • Čine kožu sjajnijom, svežom i podmlađenom.

Masaža vulkanskim kamenjem

Masaža vulkanskim (vrućim) kamenjem pomaže u opuštanju napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni sistem. Ova masaža se koristi kod onih osoba koje imaju problem sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u leđima, olakšava hroničan bol u slučaju fibromialgije, artritisa, sindroma karpalnog tunela i drugih hroničnih stanja. Povećava fleksibilnost u zglobovima, olakšava kretanje i smanjuje bol i grčeve u mišićima. Masaža vulkanskim kamenjem je upotpunjena delovanjem prirodnih ulja koja, ne samo da pomažu kamenju da klizi, već hrane i neguju kožu. Toplo kamenje ima moć da pomogne razmenu dobre energije kroz celo telo. Rezultat je osećaj odmora kao posle dugog, zdravog sna.

Lomi lomi masaža

Masaža drevnih Havajaca, Lomi-Lomi (Ruke koje vole) oslobodiće svaku ćeliju tela od raznih negativnih energija. Lomi-lomi je poznata masaža koja potiče sa Havaja. Praktikovanje lomi-lomi masaže vrši relaksaciju čitavog tela, ali i duha. Od 2001. godine lomi-lomi ima sertifikat i priznata je širom sveta. Praktikuju je kako ljudi starije dobi, tako i oni nešto mlađi. Opušta telo, duh, podstiče koncentraciju, balansira čitav organizam. Ova masaža danas se radi skoro sat i po vremena i to specijalnim uljima od biljaka sa Havaja. Na ovom kursu naučićete da ne iscrpite svoje telo radeći ovu masažu koja je veoma naporna za masera.

Vreme obuke:

Obuka traje 3-5 dana, po 2 sata. Obuka je namenjena svim koji žele da nadograde svoje znanje.
Na kraju obuke BIĆE ORGANIZOVANO TESTIRANJE KANDIDATA.

Kontaktirajte nas